Dama koja obećava...

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.09.2012.
12:36
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Snežana Filipović, novi direktor marketinga FK Partizan, dobrano je prionula na posao od postavljanja na tu funkciju i prvi rezultati su već vidljivi. Danas je u rad pušten novi sajt šampiona Srbije a Filipovićeva je u intervjuu za sajt Partizana objasnil

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ozbiljnom klubu potrebni su ozbiljni i profesionalni ljudi koji svoj posao obavljaju na pravi način. Ako je suditi po onome što je Snežana Filipović uradila za nepunih mesec dana na funkciji direktora marketinga kluba iz Humske onda je Partizan napravio pravi potez njenim dovođenjem u klub.

Danas je u rad pušten redizajniran klupski sajt a to je tek početak onoga što marketing služba Partizana ima u planu za predstojeći period.

"Od danas je svima na raspolaganju i nova web stranica. Internet stranica FK Partizan ima veliki značaj za promociju samog kluba kako u nacionalnim, tako i u internacionalnim okvirima. Pored naših igrača, trenera, stručnog štaba, internet stranica omogućava i promociju naših sponzora. Promene su napravljene u strukturi sajta i njegovom sadržaju. Osluškivali smo šta žele navijači, šta mediji i vodili smo se tim sugestijama. Poznato je da je sajt FK Partizan uvek išao ispred ostalih klupskih sajtova kod nas i slobodno možemo reći da ovim novim sajtom nastavljamo tu tradiciju" rekla je Filipovićeva.

Ona je dodala da je postizanjem dogovora sa generalnim sponzorom, kompanijom "Carlsberg Srbija", napravljen sjajan potez i da će fokus kluba biti da u narednom periodu privuče još sponzora koji su potrebni šampionu Srbije.

Filipovićeva je najavila da će FK Partizan od 15. oktobra do 15. decembra sprovoditi akciju "Da nam svima bude toplo" koja će podrazumevati prikupljanje odeće za one kojima je ona potrebna.

Sve u svemu, promene koje je Snežana Filipović unela u marketing službu kluba iz Humske već su vidljive i ukoliko se bude nastavilo sa njima nema sumnje da će Partizan istaći kandidaturu za lidera u regionu kada je ovaj segment organizacije kluba u pitanju.

Ne propustite