Danas zaseda Zajednica - Šta će biti sa Užičanima?

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.05.2014.
10:37
Izvor: Sportske.net

Za danas u 15 časova zakazana je sednica Zajednice superligaša, na kojoj će se voditi rasprava o ''aktuelnom trenutku'' srpskog klupskog fudbala.

panoramio.com
panoramio.com

Povezane vesti

A ''aktuelni trenutak'' je veoma buran, posle najave Slobode iz Užica da će možda i istupiti iz superligaškog takmičenja.

Užičani bi trebalo da pred ostalim superligašima iznesu činjenice o kojima su govorili i u saopštenju Upravnog odbora posle utakmice u Kruševcu protiv Napretka, kada su, između ostalog, naglasili i da im je ove sezone sudijskim greškama osuzeto ''najmanje 20 bodova''.

Uoči današnje sednice, prvi čovek Upravnog odbora Slobode Dragan Subotić je u izjavi za ''Blic'' poručio da će, ako se na ovom zasedanju, a onda i na sednici Odbora za hitna pitanja ništa ne reši, on biti u stanju da predvidi ''90 posto rezultata mečeva u poslednja tri kola''!

Sve se ovo dešava nekoliko dana uoči gostovanja Crvene zvezde u Užicu, u utakmici koja će imati direktnog uticaja i na borbu za titulu, ali i za opstanak. Na tvrdnje Užičana juče je reagovao i potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, koji ih je pozvao da iznesu dokaze, dok je predsednik Zajednice superligaša dr Zvezdan Terzić konstatovao da se ''Užičani konstantno žale na suđenje''.

Situacija, u svakom slučaju, nije nimalo prijatna, a ako bi se obistinile pretnje Užičana da će napustiti takmičenje, to bi bio skandal koji bi naš klupski fudbal gurnuo u još veće ''blato''.

Ne propustite