Dani odluke za Daudu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.02.2013.
23:39
Izvor: Sportske.net

Predstojeći dani daće konačan odgovor o tome hoće li Abiole Dauda braniti boje Crvene zvezde na proleće. Nigerijac je dobio lekarsko odobrenje da igra, moći će da bude registrovan, ali postoje problemi po pitanju samog transfera ali i po pitanju njegovog

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Abiole Dauda izazvao je "talasanje" na srpskoj fudbalskoj sceni a da nije odigrao ni minut za svoj novi tim.

Nigerijac je najavljen kao veliko pojačanje ali se ispostavilo da je zbog problema sa srcem morao na dodatne preglede ne bi li dobio dozvolu da nastavi da se bavi fudbalom.

Kada je taj zdravstveni problem prevaziđen, bilo je pitanje hoće li biti registrovan zbog blokade računa koju je Zvezda skinula u poslednji čas pa je ta dilema rešena.

Ipak, nakon svega se pojavio problem koji će rešavati FIFA a tiče se Daudinog transfera koji je dogovren, kako iz Zvezde tvrde, u "pet do dvanaest", pa Svetska kuća fudbala mora da ga preispita i odobri.

U međuvremenu su se pojavile opravdane spekulacije da je to samo izgovor zbog toga što je Stojadinović sklopio "štetan" ugovor po klub jer je doveo igrača koji ima zdravstvenih problema a trebalo bi da zaradi 300.000 za godinu dana, što je previše za klub koji je u krizi.


U ponedeljak i utorak trebalo bi da bude poznato hoće li Dauda zvanično postati fudbaler Crvene zvezde ili će Nigerijac brže no što je došao otići iz Beograda.

Ne propustite