Danilo Pantić konačno stavlja paraf

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.12.2013.
11:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od najtalentovanijih igrača koje Fudbalski klub Partizan poseduje u omladinskom pogonu spreman je da stavi potpis na profesionalni ugovor sa crno-belima ali se čini da će se Danilo Pantić kratko zadržati u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Danilo Pantić mogao bi da bude prvo Partizanovo "zimsko pojačanje" ukoliko se obistine tvrdnje beogrdaskih medija da je šampion Srbije konačno privoleo talentovanog igrača profesionalnom ugovoru.

"Telegraf" je objavio da su pregovori sa Pantićevim roditeljima i menadžerima dugo trajali ali da su konačno završeni i da će u narednom periodu uslediti potpisivanje ugovora.

Navijači Partizana nemaju previše razloga za radost pošto će Pantić, prema nezvaničnim podacima, potpisati ugovor na godinu i po dana. To znači da će Pantić morati da bude "unovčen" već na leto jer bi u protivnom naredne zime mogao da napusti klub bez obeštećenja.

Ukoliko se zaista ispostavi da će Pantićev ugovor samo biti kompenzacija klubu za uložen novac, crno-beli će još jednom prerano izgubiti jako talentovanog igrača kao što je to bio slučaj sa Miralemom Sulejmanijem ili Matijom Nastasićem.

Danilo Pantić rođen je 26. oktobra 1996. godine, igrao je za mlade selekcije Srbije a u dresu Partizana proletos je odigrao jednu utakmicu, sa Spartakom u poslednjem kolu lige, tokom leta dva puta je bio među rezervama u dvomeču sa Širakom a od tada ga nije bilo u protokolu.

Ne propustite