Danilović: ''A, sad - na titulu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.05.2012.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Predsednik Partizana nije previše zabrinut činjenicom da crno-beli nisu uspeli da odbrane trofej u ABA ligi. Ističe da je prioritet osvajanje titule u domaćem šampionatu, posle čega će, po svemu sudeći, uslediti ozbiljna rekonstrrukcija tima.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Predrag Danilović smatra da ''nije smak sveta'', što je Partizan poražen u polufinalu završnog turnira ABA lige.

On podseća da je sam plasman na F4 pred početak sezone bio postavljen kao cilj, obzirom da je i tada bilo jasno da je Makabi apsolutni favorit.

''Tačno je da smo posle pet godina ostali bez regionalnog trofeja, ali naš rezultat je daleko od neuspeha, niti je smak sveta'', poručuje Danilović.

On ne beži od činjenice da nekolicina igrača nije opravdala poverenje, ali veruje da ovaj tim može da osvoji novu titulu u domaćem šampionatu.

''Značajnom delu igrača ističu ugovori, ali imamo pet-šest momaka koji ove godine nisu pružili ono što se od njih očekivalo.

Partizan je veliki klub, sa visokim zahtevima, pa ne možemo samo na mlade da se oslonimo. O tome kako će Partizan izgledati sledeće godine razgovaraćemo na kraju sezone. Do tada, glavni cilj je titula u Superligi'', poručio je Danilović.

Na kraju, prvi čovek Partizana odbacio je spekulacije da bi i sam mogao da na leto napusti klub.

''To su gluposti, neću to ni da komentarišem'', poručuje Danilović.


Ne propustite