Danilović: ''Da se Kragujevac više ne ponovi!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.02.2013.
18:37
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Prvi čovek Partizana Predrag Danilović oglasio se u četvrtak povodom nemilih događaja u kragujevačkom ''Jezeru'' i prekida finalne utakmice protiv Crvene zvezde, uz osvrt i na izjave čelnika crveno-belih u vezi sa ''dvanaestogodišnjom torturom'' Partizana

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Ovogodišnji Kup Radivoja Koraća ostao je u dubokoj senci huliganskog divljanja u kragujevačkoj hali ''Jezero'' tokom finala između Partizana i Crvene zvezde.

Na kraju, Zvezdi je pripao trofej, ali ni posle toga nisu prestala prepucavanja predstavnika dva kluba koji se i narednog vikenda sastaju u jednoj od presudnih utakmica u borbi za vrh tabele u ABA ligi.

Povodom svega, u četvrtak se oglasio i prvi čovek Partizana Predrag Danilović. On je čestitao trofej igračima Crvene zvezde, naglasio da ceni njihov trud i zalaganje, ali nije mogao da ostane ''nem'' i na prozivke čelnika njihovog kluba.

''Tu priču o Partizanovoj političkoj tiorturi zaista ne razumem. Da li u političku torturu spadaju i pobede nad Panatinaikosom, Realom, Barsom...?

Sportsku torturu mogu da shvatim kao nadmoć Partizana nad rivalima na parketu i toga i jeste bilo u poslednjih dvanaest godina.

Međutim, izgleda da je nekom cilj da izjednači Partizanove uspehe i Zvezdine neuspehe. E, na to ne možemo da ostanemo nemi'',
poručio je Danilović u izjavi Tanjugu.

On je dodao i da su scene iz Kragujevca bile jezive i žalosne, a kao ''još žalosniji'' ističe pokušaj prebacivanje krivice na Partizan.

''Neko želi da se bavi okretanjem činjenica, ali u svakom slučaju, nadam se da u budućnosti više neće biti takvih situacija. Ako je ovo trebalo da se desi u Kragujevcu da se slične scene ne bi ponovile u budućnosti, onda u redu'', zaključio je predsednik Partizana.


Ne propustite