Danilović: ''Pojedinci da 'očiste glavu', neće biti tolerisanja''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2012.
18:52
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Prvi čovek Partizana nezadovoljan zalaganjem, ali i ukupnim ponašanjem pojedinih košarkaša Partizana. Nije želeo da govori o imenima, uz opasku da će se ''prepoznati oni sami...''

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Predrag Danilović smatra da su slabiji rezultati Partizana ove sezone posledica nedovoljonog angažovanja pojedinih igrača i poručuje da čelnici kluba više neće imati strpljenja da tolerišu takvo ponašanje.

''Bilo je do sada razumevanja sa obe strane, ali mislim da smo imali dosta strpljenja. Zalaganje, način razmišljanja pojedinih igrača, njihovo ponašanje u celini nisu u proporciji sa primanjima. Partizan je ozbiljan klub, zna se kako se brane njegove boje'', istakao je Danilović u izjavi za ''Sportski žurnal''.

Imena igrača ovog puta nije želeo da pominje, smatra da će se pojedinci sami pronaći u ovoj priči, ali im je poručio da pod hitno ''očiste glavu''.

''Pojedinci kao da misle da Partizan treba da bude počastvovan njihovim prisustvom. Neke stvari, moraju da se znaju, kao što je to u Partizanu uvek bio slučaj. Ti igrači treba što pre da 'očiste glavu', jer takvo ponašanje neće tolerisati ni trener, ni bilo ko u klubu'', zaključio je Danilović.



Ne propustite