Danko Lazović – Grci zovu, a on se ne javlja...

Autor: Miloš Marković
petak 09.05.2014.
11:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana predmet je spekulacija koje ga dovode u vezu sa selidbom u Grčku, za iskusnog strelca se navodno interesuje AEK.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Napadač Partizana bi već posle jedne sezone provedene na povratku u Humsku mogao da se otisne put Evrope. Grčka se pominje kao naredna destinacija, konkretno AEK.

Ekipa koju vodi Dušan Bajević želi da se izbori za povratak u elitno grčko takmičenje, kao potencijalno pojačanje uveliko se pominje Danko Lazović, ali i Vladimir Volkov koje 'Princ sa Neretve' vidi kao idealnu podršku za deficitarna mesta u timu.

Boravio je sportski direktor grčkog kluba u Beogradu, pratio 146. večiti derbi, sportski direktor Albert Nađ ipak ističe da nikakvih kontakata nije bilo, iako pojedini mediji ističu da je Lazović grčkim medijima potvrdio interesovanje AEK-a.

Ipak, Lazović izjavom Sportu odgovara na spekulacije.

„Nisam razgovarao sa grčkim novinarima. Istina je da sam imao poziv sa grčkog broja, ali tog dana sam proslavljao krsnu slavu i nikome nisam odgovarao na pozive, pa ne znam odakle se to pojavilo. Dobro, navikao sam se, dešavale su se i ranije slične situacije.“, objašnjava iskusni napadač Partizana.

Da l' su zvali novinari ili neko drugi iz Grčke, ostaće nepoznanica...


Ne propustite