Darko Lazović vredi sedam miliona evra

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.02.2012.
21:27
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Osiguravajuća kuća HCC iz Londona sa kojom su crveno-beli nedavno sklopili ugovor procenila je trenutnu vrednost Darka Lazovića na tržištu na sedam miliona evra.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, HCC je jedna od najpoznatijih osiguravajućih kuća u Velikoj Britaniji, a crveno-beli su sa njima potpisali ugovor o osiguranju svojih igrača na 30 miliona evra, za slučaj povreda, bolesti, ili prestanka aktivnog igranja fudbala.

Prema podacima do kojih je došao portal redstarbelgrade.info, vrednost Darka Lazovića na tržištu, a prema proceni osiguravajuće kuće HCC iz Londona iznosi sedam miliona evra.

Ovaj portal podseća i da je Zvezda prvi klub na Balkanu koji je na ovaj način osigurao svoje igrače. Takođe, dodaje se i da na ovaj način svoje igrače osiguravaju svi klubovi Premijer lige, kao i nekoliko španskih klubova.

Takođe, objavljeno je i da je vrednost Brazilca Evandra pet miliona evra i naglašava se da bi ona bila i veća da Zvezdin kreator igre nije bio povređen, ali i da nije promašio penal u prethodnom ''večitom derbiju'' prošle jeseni.




Ne propustite