Dauda: "Da nastavimo gde smo stali"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.03.2014.
16:06
Izvor: Sportske.net

Abiola Dauda je u dobroj formi, pred meč sa Radničkim tamnoputi napadač priželjkuje nastavak pobedničkog ritma.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda u narednom kolu igra protiv ekipe Radničkog iz Kraguejvca.

Crveni đavoli su zabeležili ubedljiv poraz na domaćem terenu od Partizana, trener Ivančević je prekinuo saradnju sa ekipom, Radnički kao ranjeni lav stiže u Beograd.

Upravo zbog toga Abiola Dauda ističe obazrivost.

"Radnički je izgubio 5:0 protiv Partizana, ali će biti teško jer će biti motivisani na Marakani.", rekao je Dauda, koji ističe da Zvezda ima samopouzdanja i da želi da nastavi gde je i stala.

"Treniramo bolje, koncentrisaniji smo i imamo samopouzdanja jer pobeđujemo iz nedelje u nedelju, moramo da idemo dalje iz meča u meč, i nadamo se da ćemo se u maju radovati."

"Mi moramo da nastavimo gde smo stali prethodne nedelje i nadamo se da možemo da pobedimo. Ja lično ne gledam previše druge igrače i timove te i nisam baš upoznat sa protivnikom. Samim saznanjem da moramo još jače da se borimo da ostanemo prvi, znači da će biti težak meč za nas, gde jednostavno moramo da igramo kao što smo igrali u drugom poluvremenu protiv Napretka gde smo svi pokazali karakter, i igrači i navijači, moramo biti fokusirani, boriti se i rezultat će doći
", rekao je Abiola Dauda.

Ne propustite