Dauda napada Mesija i Džeka u Brazilu!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.03.2014.
21:42
Izvor: Sportske.net

Drugi strelac Jelen Superlige Abiola Dauda lako bi mogao da se nađe na Mondijalu u Brazilu u dresu reprezentacije Nigerije, potvrdio je njegov menadžer Patrik Merk.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Abiola Dauda još uvek se nije zadužio opremu jedne od dve reprezentacija za koje ima pravo nastupa ali bi internacionalni derbi mogao da napravi na najvećoj smotri reprezentacija koja postoji.

Menadžer Abiole Daude priznao je da Nigerijac ima šansu da se nađe u reprezentaciji svoje rodne zemlje na predstojećem Mondijalu, i to zahvaljujući činjenici da nastupa za klub kakav je Crvena zvezda.

"Imamo određena saznanja da bi pojedini ljudi mogli da obrate pažnju na Daudu i pomognu mu da se nađe u reprezentaciji. Abiola je vodeći strelac u Crvenoj zvezdi, koja je veliki klub. Znam da Nigerija ima mnogo dobrih napadača, ali i Dauda je odličan, siguran sam da zaslužuje da se nađe u Brazilu" kazao je Patrik Merk.

Dauda je u tekućoj sezoni deset puta pogađao protivničke mreže što ga je dovelo do druge pozicije na listi najboljih strelaca Jelen Superlige.

Nigerija će na SP u Brazilu igrati u grupi "F" sa selekcijama Argentine, Bosne i Hercegovine i Irana.

Ne propustite