Dauda: "Ne napuštam Zvezdu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.07.2013.
20:47
Izvor: Sportske.net

Nigerijski fudbaler sa švedskim pasošem uveren je da će ostati na "Marakani" iako je svojim bledim partijama naterao čelnike kluba da preispitaju njegov status.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Abiola Dauda nije impresionirao čelnike i stručni štab vicešampiona Srbije a njegove partije u duelima sa IB Vestamnejom daleko su od onoga što se očekuje.

Zbog toga na "Marakani" ne kriju da postoji mogućnost da Dauda usled loših partija bude prodat, što je potvrdio i Zoran Stojadinović, ali Nigerijac očigledno ne planira da napušta crveno-bele.

"Ne odlazim iz Crvene zvezde. Imam ugovor do 2015. godine i moram da ga poštujem. Nisam upoznat da postoje ponude za mene, fokusiran sam na osvajanje titule i što dalji prolazak u Ligi Evrope. Sa saigračima i klupskim rukovodiocima imam odličan odnos i ne vidim razlog zašto bih menjao sredinu" rekao je Dauda a prenosi "Sportski Žurnal".

Očito je da napadač Crvene zvezde nije primio k srcu najave da bi zbog loše forme mogao da ugleda izlazna vrata u Ljutice Bogdana ili je u potpunosti spreman da se posveti poboljšanju forme i smirivanju strasti oko njegovog ostanka/odlaska.

Ne propustite