Dauda: "Ne opterećujem se golovima"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 12.08.2013.
18:35
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde koji u poslednje vreme dobija dosta kritika na račun svoje igre, ističe da se ne zamara golovima, već pažnju usmerava na doprinos igri celog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Efikasnost kao jedan od većih problema Crvene zvezde nije uspeo da reši Abiola Dauda, napadač koji je doveden kao vleiko pojačanje.

Tamnoputi napadač je do sada postigao 4 gola u crveno-belom dresu, početak nove sezone je obeležio asistencijama. Ističe nadu da će golovi doći kao proizvod dobre igre čitavog tima.

„Ne opterećujem se golovima.“

„Bitno mi je da na terenu dajem svoj maksimum, a pogotci će doći kao plod dobrog rada i igre čitave ekipe. Trudim se da uvek pružim sve od sebe i da budem koristan za tim.“, istakao je Dauda.

Komentarišući ishod prvog meča nove sezone, Dauda priznaje da je ekipa mnogo grešila u Ivanjici.

„Ušli smo loše u susret i brzo primili dva gola. Uspeli smo da se povratimo, izjednačimo nakon čega smo imali još nekoliko izglednih prilika. Na poluvreme smo otišli sa aktivnim rezultatom, ali smo ponovo pali u nastavku i dozvolili da protivnik iz kornera lako postigne novi pogodak.“, rekao je Nigerijac.

Dauda je tužan zbog poraza, ali veruje da će u nastavku sezone biti bolje.

„Tužan sam zbog poraza, i verujem da ćemo u narednim utakmicama pružiti više.“, rekao je.

Inače, redove Crvene zvezde će u toku sutrašnjeg dana pojačati Ifeani Onjilo, koji bi svakako trebalo da pojača konkurenciju u napadu Crvene zvezde i utiče na efikasnost kluba sa 'Marakane'.


Ne propustite