Dauda oduševljen magijom "Marakane"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.03.2013.
23:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nigerijski fudbaler Abiole Dauda odigrao je svoj prvi meč u dresu Crvene zvezde a nakon trijumfa nad Novim Pazarom najupečatljivija slika bila mu je ona koja je viđena na tribinama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Abiole Dauda upisao je večeras svoje prve minute u dresu Crvene zvezde u duelu sa Novim Pazarom. Iako njegov udeo u trijumfu nad Pazarcima nije bio veliki Nigerijac je istakao da je najvažnija pobeda ekipe.

"Nisam proveo puno vremena na terenu, ali i pored toga zadovoljan sam što јe ekipa pobedila. Igrali smo protiv dobrog tima, koјi se opredelio za defanzivnu taktiku, međutim moјi saigrači su bili agresivni, konstantno napadali i na kraјu, što јe naјvažniјe, pobedili" kazao je Nigerijac.

Kao i svaki stranac koji dođe u Crvenu zvezdu i Abiole Dauda imao je samo reči hvale za ono što je video prilikom debija u dresu našeg najtrofejnijeg kluba.

"Atmosfera јe bila odlična, zaista јe zadovoljstvo igrati pred ovako bučnim i odanim naviјačima. To јe velika prednost za tim. Nastaviću i dalje maksimalno da se trudim na treninzima i očekuјem da će mi trener u narednom periodu ukazati priliku da provedem više vremena na terenu. Fizički se dobro osećam i u odnosu na period kada sam došao u Crvenu zvezdu, dosta sam spremniјi. Јedva čekam naredni meč u kome ću, ukoliko budem igrao, dati sve od sebe da postignem gol" zaključio je Dauda.

Priliku da pokaže svoje golgeterske sposobnosti Dauda će imati u Nišu, narednog vikenda, kada Crvena zvezda gostuje Radničkom u okviru 19. kola JSL.

Ne propustite