Dauda prelomio - Odlazi iz Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.01.2014.
13:14
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nigerijski internacionalac Abiola Dauda odlučio je da podnese zahtev za raskid ugovora i da bez obeštećenja napusti Crvenu zvezdu, što je za portal "Mondo" potvrdio njegov menadžer.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Scenario koji smo prethodnih meseci i godina imali prilike redovno da gledamo na "Marakani" dogodiće se i u slučaju Abiole Daude.

Nigerijac sa švedskim pasošem odlučio je da podnese zahtev za raskid ugovora i da Crvenu zvezdu napusti bez obeštećenja! To je za portal "Mondo" potvrdio njegov menadžer, Šveđanin Patrik Merk.

"Kontaktirali smo naše advokate i sada ćemo videti kako će se stvari događati. Veoma smo razočarani ponašanjem Crvene zvezde i naše strpljenje je isteklo. Stvar je otišla predaleko. On mora da živi svoj život, a to ne može da uradi ako mu se isplaćuje deset odsto njegovih primanja" kazao je Merk.

Šveđanin je osuo paljbu po čelnicima Crvene zvezde koje je optužio za katastrofalno vođenje kluba.

"Ne možete voditi klub na način na koji ljudi iz Zvezde to rade. Ne možete da potpišete igrača i da mu ne dajete platu" poručuje Merk.

Nigerijac je prethodnih dana upozoravao čelnike kluba da neće otići na pripreme ukoliko ne dobije novac koji mu se duguje a priča o "prehladi" bila je samo paravan kojim je pokušano zataškavanje njegovog nezadovljstva.

Zahtev za raskid ugovora Dauda bi trebalo da podnese tokom tekuće nedelje a, na nagovor svog menadžera, otputovaće u Sloveniju kako ne bi prekršio klupsku disciplinu.

Ukoliko Zvezda ne bude odreagovala momentalno i Dauda će napustiti "Marakanu" bez obeštećenja što bi bio ogroman udarac za crveno-bele pred nastavak sezone.

Ne propustite