Dauda se raduje konkurenciji...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.07.2013.
15:58
Izvor: Sportske.net

Dok rukovodstvo Crvene zvezde aktivno radi na rešavanju gorućih pitanja u odbrani, za napadačku liniju se može reći da je upotpunjena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dolazak iskusnog Đorđa Rakića dodatno je pojačao konkurenciju u špicu Crvene zvezde.

Za mesto u timu naredne sezone boriće se Abiola Dauda, Ognjen Mudrinski, mladi Stefan Mihajlović, Luka Milunović, Filip Kasalica i pomenuti Rakić.

Abiola Dauda nestrahuje od konkurencije za koju kaže da će samo poboljšati igrecelog tima.

Imamo dosta igrača koji su željni da se dokažu. Svi se maksimalno trudimo da se dobro spremimo i napravimo zapažen rezultat u narednoj sezoni. Svi vredno treniramo i radimo, uslovi u Sloveniji su odlični.“, ističe Dauda.

Nigerijac je tokom leta bio u Švedskoj gde je regulisao pitanje evropskog pasoša, što je pokrenulo mnogo spekulacija.

Ipak, on sam ističe da nije želeo da se opterećuje tim stvarima.

Bio sam na odmoru koji mi je bio preko potreban nakon naporne sezone. Nisam čitao novine, niti pratio medijska pisanja. Nikome ništa nisam rekao. Želeo sam samo da napunim baterije, da ne mislim na fudbal i zaista ne znam odakle sve te priče vezane za moju budućnost.“, ističe on.

Nestrpljiv je Dauda da počne nova sezona, raduje se naravno i evropskim izazovima, a protivnike ne želi da potceni.

Svaka utakmica u evropskim takmičenjima je teška. Verujem da ćemo se dobro spremiti i fokusirati na rivala bez obzira da li on bude sa Islanda ili Farskih ostrva. Prvi meč igramo na našem stadionu 18. jula i očekujem da ostvarimo dobar rezultat koji će nam omogućiti miran revanš.“, rekao je Abiola Dauda.


Ne propustite