Dauda stigao, čeka se trener...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 24.06.2013.
15:46
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Crvene zvezde u Sloveniji lagano se kompletira, crveno beli su danas odradili i svoj prvi trening u okviru priprema za narednu sezonu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Danas je u kompleks hotela Terme stigao i tamnoputi napadač Crvene zvezde, Abiola Dauda, koji je zbog umora od puta dobio slobodno prepodne za odmor, ali će sa ekipom će raditi već popodne na terenu NK "Brežice".

Juniori, Grujić, Stojković, Lazić, Ahčin, Živković i Jovanović su takođe pošteđeni rada u naredna tri dana s obzirom da su obaveze u svojim selekcijama završili tek nedavno. Klub ne želi da rizikuje jer bi prebrzo uključivanje u novi trenažni proces moglo da izazove povredu kod nekoga od njih.

Pošteđeni velikih napora bili su takođe i reprezentativci Kasalica, Vešović, Savićević, Ožegović, Milivojević kao i Rakić koji ima manjih zdravstvenih problema.

Popodnevni trening zakazan je za 18 časova na terenu u Brežicama.

Fudbaler koji pripreme u Sloveniji vidi kao svoju veliku šansu je i mladi napadač Crvene zvezde Stefan Mihajlović.

On je zimus sa šest pogodaka bio jedan od najboljih fudbalera crveno-belih toko pripremnog perioda u Antaliji. Ipak, zbog nesporazuma i nesuglasica sa bivšim trenerom Sa Pintuom u jednom trenutku je bio izbačen iz tima.

Ipak,golom za špice, sjajnim makazicama u omladinskom pogonu, on je zaradio povratak u prvi tim gde planira i da ostane.

„Očekujem da više igram u narednoj sezoni.“

„Svaki trening i utakmicu doživljavam kao priliku za novo dokazivanje i verujem da ću uspeti da se izborim za mesto u najjačem timu“, rekao je Stefan Mihajlović.

Ekspedicija Crvene zvezde se lagano kompletira, svi sa nestrpljenjem čekaju dolazak novog trenera.

„Očekujemo novog trenera kako bi se što pre upoznali i adaptirali na njegov sistem rada i zahteve. U ekipi imamo dosta mladih igrača i nadam se da ćemo se brzo adaptirati jedni na druge.“, istakao je on.

Ne propustite