"Davilica"

Autor: Boris Jovanović
utorak 04.12.2012.
09:19
Izvor: Sportske.net

Spartak i Partizan u razmeni vatre nakon sukoba Miljkovića i Antonića. Iz Subotice stiže poruka da je fudbaler Partizana huligan, Vermezović juče rekao da mediji ne saopštavaju šta se sve dogodilo...

alo.rs
alo.rs

Povezane vesti

Ne stišava se bura nakon meča između Spartaka i Partizana, Subotičanima ide slađi deo plena, ali "Golubovi" se čude kako igrač gostiju Miljković koji je davio Antonića nije isključen.

"Razočarao me je sudija. Miljković je zaslužio isključenje, ovako je izgledalo kao da se izvinjava što mu je samo dao žuti", kaže jedan od aktera sukoba Goran Antonić za Sport".

Subotičani očekuju da reaguje disciplinska komisija i kazni Miljkovića naknadno, videćemo hoće li glavni "disciplinac" Pajović reagovati nakon gledanja TV snimka.

"Nije to čitava priča, i fudbaler Spartaka je davio Miljkovića",
tvrdio je juče na brifingu sa novinarima u Humskoj Vladimir Vermezović.

On je dodao da sudije nemaju isti kriterijum i da dozvoljavaju da se klupa Spartaka šeta pored njih, to jest da opominju samo igrače Partizana.

"Miljković je huligan, davljenje i gestovi dolikuju kafani"
, žestok je direktor Spartaka Miodrag Morača čije reči prenosi "Sportski žurnal".

Izgleda da bi ono što se desilo moglo da dobije rasplet u narednim nedeljama, a Miljković bi mogao da bude suspendovan na osnovu TV snimka, jer ono što se desilo ne postoji u izveštajima, odnosno sudije nisu zabeležile taj detalj koji se dogodio u nadoknadi vremena.

Praksa ovakvih kazni u drugim zemljama je raširena, kod nas prava retkost...


Ne propustite