"Davljenik" sa tri špica na "Golubove"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.04.2013.
19:32
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri Hajduka iz Kule u subotu gostuju Spartaku u Subotici u derbiju Bačke. Trener gostiju najavio je ofanzivnu formaciju, sa tri špic igrača, kako bi se pokušalo osvajanje preko potrebnih bodova u borbi za opstanak.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Superligaš sa severa Bačke u subotu gostuje "komšijama" iz Subotice, u okviru 25. kola JSL.

To će biti drugi vezani derbi Vojvodine koji će Kuljani odigrati za nedelju dana, a trener Milan Milanović očekuje da domaćin oprezno uđe u utakmicu, bez obzira na kvalitet koji poseduje.

"Spartak je jako ozbiljna ekipa. Imaju sjajnu ofanzivnu liniju i to će im biti glavno oružje. Očekujem ipak, jednu opreznu partiju našeg rivala" kazao je trener Hajduka.

Kada je igra Hajduka u pitanju, Milanović ne planira odstupanje od ofanzivne taktike ne bi li se došlo do bodova koji garantuju opstanak u ligi.

"Mi ćemo igrati kao i uvek do sada, ne menjamo svoj sistem sa tri napadača. Atmosfera u ekipi je odlična i voleo bih da se ta opuštenost iz svlačionice prenese i na teren jer bi smo samo tako pokazali sveo ono što umemo. A ova ekipa ima izuzetan potencijal" naglašava Milanović.

Hajduk će u Subotici igrati bez Cvetkovića i Ćuluma koji su supendovani zbog parnih kartona, pa Milanović i remi protiv Spartaka doživljava kao pozitivan ishod meča.

"Zadovoljila bi me pobeda, ne bih bio nezadovoljan ni sa jednim bodom. Očekujem da meč reši inspiracija nekog pojedinca, ili greška nekog od aktera. Iskreno se nadam da mi nećemo grešiti. Hajduk igra dobro, naša forma je dugo na visokom nivou i jednostavno ona mora dati rezultata" poručuje trener Kuljana.

Duel između Spartaka i Hajduka igra se u subotu sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite