Deja vu - Milunović kao Mladenović, Vešović, Pantić...

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 27.03.2014.
09:38
Izvor: Sportske.net

Posle vesti da je Luka Milunović sklonjen i da će praktično samo trenirati još par meseci i bez obeštećenja napustiti Zvezdu, može se samo reći "već viđeno".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ono o čemu se govorkalo je potvrđeno, Luka Milunović je van takmičarske ekipe.

Kako piše "Sport" njemu je naloženo da profesionalno izvršava svoje obaveze, radiće individualno sa Ivicom Momčilovićem do kraja sezone, a posle zna se, kao slobodan igrač menja klub.

Milunović nije želeo da se potpisom obaveže da neće tužiti Zvezdu. Da je to učinio ne bi mogao da dobije ugovor na štetu kluba. Ovaj recept su primenili recimo Mladenović i Vešović, da ne pominjemo ranije igrače, od kojih je nekoliko na taj način, bez obeštećenja napustilo klub.

Zvezda je dužna i tu priče nema, igrač može to da iskoristi i da praktično bude slobodan u izboru nove sredine.

Vešović je otišao u Torino, Mladenović je posle propasti pregovora sa Evijanom, završio u Belorusiji, igrać za BATE, tamošnjeg šampiona.

"Interesantno je da se igrači uvek sete dugovanja kada nisu standardni", pričali su ranije u Zvezdi, kada su se dešavali slični slučajevi.

To se ne može primeniti na Vešovića, ali je istina da je Mladenović izgubio mesto u timu. Da se ne bismo vraćali daleko u prošlost, ni recimo Mirić nije puno igrao, dok je Pantić iskoristio šansu da se preseli u mnogo jaču ligu.

Sam Milunović je najavljivao borbu za mesto u timu, ali je u rotaciji napadača bio praktično na poslednjem mestu jer je ušao tek dva puta u finišu utakmica u prolećnom delu šampionata.

U svakom slučaju, on više ne konkuriše za tim, a kada je stigao iz Belgije, potpisao je ugovor do 2014. godine, pa će napustiti "Marakanu" u junu.

Naravno, osim što će otići bez obeštećenja, Zvezda će morati da mu ovako ili onako isplati zarađeno.

Već viđeno...

Ne propustite