Dejo o Ljajiću, Jovetiću, Vučiniću...

Autor: Miloš Marković
petak 28.06.2013.
23:35
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni fudbaler Milana dao je intervju za italijanske medije u kom se posebno dotakao teme fudbalera sa ovdašnjih prostora koji privlačeveliku pažnju svojim igrama u Seriji A.

scsport.ba
scsport.ba

Povezane vesti

Stevan Jovetić, Adem Ljajić i Mirko Vučinić, fudbaleri sa naših prostora, igraju važnu ulogu u svojim timovima Serije A.

Iza sve trojice je uspešna sezona, ispred njih leto koje bi moglo da donese određene promene.

Posebno se to odnosi na Ljajića i Jovetića fudbalere koji se uveliko dovode u vezu sa odlaskom iz Fiorentine, te prelaskom u Milan i Juventus.

Kao bivši igrač Milana i veliki Milanista, popularni Dejo, prokomentarisao je pisanja medija koja u vezu sa njegovim voljenim klubom od danas dovode Adema Ljajića.

„Ljajića nisam preterano pratio dok nije stigao u Italiju. Iza njega je fenomenalna sezona, izuzetno je kvaltietan igrač koji ima još godinu dana ugovora sa Fiorentinom.“

„Nisam začuđen interesovanjem Milana.“, rekao je Savićević.

Još jedna fudbaler Fiorentine koje takođe privukao veliku pažnju je i Stevan Jovetić. Hoće li Jo-Jo u Juventus, kod Mirka Vučinića?

„Kao Milanista, ne bih voleo da ih obojicu vidim u dresu Juventusa. Sa druge strane, iz ugla reprezentacije Crne Gore, to bi bila dobra stvar.“

„Ipak, ne verujem da će Jovetić u Juventus koji je doveo Teveza i koji neće isplatiti 30 miliona Violi. Uostalom, Jovetić privlači interesovanje iz Engleske i Španije, ima opcija za odlazak iz Fiorentine.“, rekao je Dejo.

Kako se osvrnuo na Juventus, italijanske medije je interesovalo i mišljenje o novoj 'desetki' Tevezu.

„Tevez je dobar igrač. Vrhunski fudbaler. Ipak, njega ne možete porediti sa Del Pjerom, Bađom ili Platinijem.“, rekao je Dejan Savićević.


Ne propustite