Dejo o Mihi: ''Samo da selektor opet ne ispadne kriv...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.05.2012.
23:43
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dejan Savićević smatra da je FSS napravio sjajan potez angažovanjem Siniše Mihajlovića, ali nije tako siguran da je i bivši trener Fiorentine učinio isto...

scsport.ba
scsport.ba

Povezane vesti

Dejan Savićević nema nikakvu dilemu da su čelni ljudi FSS napravili pravi izbor kad je u pitanju novi selektor, ali upozorava da će Mihajlović u narednom periodu imati jako težak zadatak, da u isto vteme podmladi reprezentaciju i ostvari željeni plasman na Svetsko prvenstvo.

''FSS ovim sigurno dobija, ali nisam siguran koliko je za Sinišu ovo dobar potez. Dolazi u vrlo teškom trenutku, kada je na redu smena generacija, je Srbija ostala bez ključnih igrača, Dejana Stankovića i Nemanje Vidića. Miloš Krasić, na primer, ima iza sebe sezonu u kojoj uopšte nije igrao A, do početka kvalifikacija za Mundijal nema mnogo vremena...'', ističe Savićević.

Nekadašnji Mihajlovićev saigrač se pribojava da se u slučaju eventualnog neuspeha kola na kraju ne slome upravo na novom selektoru.

''Pored svih tih objektivnih problema koje ima srpski nacionalni tim, opet će na kraju selektor biti kriv ako se ne ode na SP. Trebaće Siniši i mnogo sreće, ali se nadam da će ga pogledati, pošto je u Fiorentini nije imao'', zaključio je Savićević.

Ne propustite