Delač: "Utakmica karijere"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.08.2013.
17:49
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Golman Vojvodine Matej Delač priznao je da predstojeći duel sa Šerifom spada u kategoriju onih najvažnijih u karijerama igrača novosadske "Stare Dame", te da će svaki pojedinac pružiti maksimum kako bi bio ostvaren povoljan rezultat.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalere Vojvodine u četvrtak očekuje prvi meč plej-of faze kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope a protivnik novosadskih "Lala" biće moldavski Šerif.

Golman Vojvodine Matej Delač mogao bi da bude najvažnija karika u prvom susretu jer bi mirna mreža u Novom Sadu garantovala izabranicima Marka Nikolića otvorene karte u revanšu.

Delač je kao pozajmljen igrač Čelsija priznao da će sutrašnji meč biti najvažniji u dosadašnjem toku njegove karijere, a veruje da je tako i sa ostatkom ekipe.

"Ovo je utakmica za koju svaki igrač živi, utakmica karijere velike većine našeg tima. Nakon svega što smo prošli došli smo do prilike koja se ne može tako lako ponoviti. Mogu samo da obećam da ćemo dati svoj maksimum i da ćemo uživati u ovom susretu" kazao je Delač na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Prvi meč između Vojvodine i Šerifa na programu je u četvrtak sa početkom od 20 časova i 30 minuta a revanš se igra sedam dana kasnije u Tiraspolu.

Ne propustite