''Delfini'': ''Italijane odlično poznajemo''

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2012.
21:07
Izvor: Sportske.net, waterpoloserbia.org

Današnjom pobedom nad Nemačkom, reprezentacija Italije plasirala se u polufinale, gde će se sastati sa selekcijom Srbije. ''Delfini'' očekuju težak meč, ali veruju u svoje kvalitete.

waterpoloserbia.org
waterpoloserbia.org

Povezane vesti

Na putu reprezentaciji Srbije za plasman u finale EP naći će se selekcija Italije. ''Azuri'' su danas ubedljivo savladali Nemačku rezultatom 9:4 i relativno lako izborili plasman u polufinale.

Duel Srbije i Italije na programu je u petak od 18 časova, a srpski reprezentativci su optimisti, iako veoma cene narednog rivala.

''Nemci su se istrošili u grupi i za mene plasman Italije nije iznenađenje. Italija je lako ostvarila prednost i posle je dobrom odbranom sačuvala bez ikakvih problema. Znamo se dobro, pripremićemo se'', izjavio je Stefan Mitrović.

Milan Aleksić upozorava na opasne kontranapade ''azura'', a selektor Dejan Udovičić naglašava da će njegovi igrači morati da pruže maksimum ako žele u finale.

''Sve je bilo kako smo i mislili. Poznajemo se sa Italijanima, prošle godine smo odigrali tri susreta. Sve je otvoreno, Italija je čvrsta ekipa u kojoj se oseća uticaj Kampanjinog rada'', izjavio je Udovičić.

Ne propustite