''Delfini'': ''Odbrana na nivou, u napadu treba više koncentracije''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.01.2012.
20:20
Izvor: Sportske.net, waterpoloserbia.org

Reprezentativci Srbije zadovoljni su startom na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu, ali su i svesni detalja koje treba da isprave u nastavku takmičenja.

oks.org.rs
oks.org.rs

Povezane vesti

Selektor Dejan Udovičić, iako je bio zadovoljan ishodom duela sa Špancima, zamolio je novinare da ga ''poštede'' piranja, ali je za zvaničan sajt LEN-a ipak morao nešto da prokomentariše.

''Španija ima odličan tim i ovaj susret je bio u rangu polufinala Svetskog prvenstva. Imaćemo malo vremena da se odmorimo do duela sa Nemačkom, koji će sigurno biti težak'', izjavio je Udovičić.

Filip Filipović je naglasio dobru igru ''delfina'' u odbrani, ali nije bio sasvim zadovoljan prikazanim pred protivničkim golom.

''Odbrana je bila na zadovoljavajućem nivou, ali u napadu nismo igrali kako bi trebalo. Potrebno je da pokažemo više strpljenja i koncentracije. Najvažniji je dobar početak, savladali smo odličnog protivnika'', izjavio je Filipović.

Slično razmišlja i Nikola Rađen, koji se dva puta upisao u strelce. 

''Drago mi je zbog pobede, a pojedine greške došle su kao posledica prevelike želje da što pre rešimo pitanje pobednika. Uspeli smo da se smirimo i čestitam ekipi na velikom trijumfu. Sledi duel sa Nemcima, sa kojima se nikad ne zna. Biće teško'', zaključio je Rađen.

Ne propustite