Delić najavio kaznu za Partizan

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.03.2012.
18:57
Izvor: Sportske.net, b92.net

Zbog nemilih događaja posle meča između Partizana i Slobode, kada su na meti navijača bili Avram Grant, a onda i Lazar Marković, crno-beli mogu da očekuju kaznu disciplinskih organa FSS, najavio je danas komeras za takmičenje Branislav Delić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Novog trenera Avrama Granta ''navijači'' Partizana zasuli su sinoć upaljačima, valjda prateći ''modu'' iz ''Arene'' kada je rukometaš Žarko Šešum ozbiljno povređen, a da niko za to nije snosio odgovornost.

Kada su procenili da su suviše daleko od aktera sinoćnje utakmice, oni najratoborniji su sišli na atletsku stazu, da igračima ''očitaju lekciju'' kako treba da igraju. Najgore je prošao Lazar Marković, koji je dobio šamar, jer, zaboga, nije postigao gol...

Danas se, posle svega, oglasio i komesar za takmičenje FSS Branislav Delić. On je najavio da će Partizan biti kažnjen posle svega, jer je, kao domaćin, odgovoran što su navijači sišli sa tribina.

''To je disciplinski prekršaj i biće sankcionisan. Naravno da je to zabranjeno, nedopušteno i podleže disciplinskim sankcijama. Mi ćemo sutra imati izveštaj zvaničnih organa koji su bili na utakmici i to ćemo proslediti disciplinskoj komisiji'', konstatovao je Delić, koji u ovom trenutku nije želeo da procenjuje kakvu kaznu mogu da očekuju crno-beli.

Ne propustite