Delije i Bed Blu Bojsi na prijateljskoj u Zreču?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.06.2012.
11:10
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde i Dinama mogli bi da se nađu na tribinama stadiona u Zreču ukoliko se dva tima odluče za igranje prijateljskog susreta u tom slovenačkom gradu gde će boraviti na pripremama.

delije-caffe.net
delije-caffe.net

Povezane vesti

Staro rivalstvo koje je bilo aktuelnije u vreme kada je fudbalska liga u Jugoslaviji bila sačinjena od klubova iz šest republika moglo bi da se ponovo "rasplamsa" ukoliko Crvena zvezda i Dinamo odluče da odigraju prijateljski meč.

Dva kluba naći će se na pripremama u isto vreme u Zreču što bi moglo vrlo lako da iznedri organizovanje pripremnog meča dve ekipe.

Ipak, nisu svi ubeđeni da je to najbolja ideja pošto bi Delije i Bed Blu Bojsi mogli da posete ovaj meč i na taj način ga pretvore u događaj koji bi morale da obezbeđuju jake policijske snage.

Još uvek je sveže sećanje incidenata u Švajcarskoj kada su Grobari i Bed Blu Bojsi prekinuli prijateljski meč Partizana i Dinama tukući se na terenu.

S toga, ostaje diskutabilno da li je pametno Robertu Prosinečkom da sa svojim zemljacima ugovori organizovanje pomenuutog meča pošto bi posledice mogle da budu ozbiljne ukoliko dve navijačke grupe odluče da posete Zreče tom prilikom.

Ne propustite