"Delije" izabrale - Nejc Pečnik je igrač sezone!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.05.2014.
16:19
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde okupljeni na najvećem navijačkom forumu koji okuplja pristalice tog kluba na jednom mestu izabrali su Slovenca Nejca Pečnika za najboljeg igrača šampionskog tima u sezoni 2013/2014.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Navijački forum "Red Star Belgrade" saopštio je u utorak rezultate glasanja za najboljeg pojedinca u ekipi Crvene zvezde za sezonu 2013/2014.

Članovi foruma, a ukupno ih je 12.370 registrovanih, izabrali su Slovenca Nejca Pečnika za najboljeg igrača u sezoni u kojoj su crveno-beli prekinuli dominaciju Partizana i posle šest godina doneli titulu na "Marakanu".

Navijači su glas dat Pečniku obrazlagali konstantno dobre partije slovenačkog internacionalca, prilagođavanje zadacima koji su mu prinudno nametnuti, kao i golovi i briljantni potezi kojima je pomogao Zvezdi da vrati titulu na "Marakanu".

Momak koji je u Zvezdu stigao na preporuku trenera Slaviše Stojanovića osvojio je 44.6% ukupnog broja glasova a iza sebe je ostavio Dragana Mrđu, Nenada Milijaša, Miloša Ninkovića i Darka Lazovića.

Ovako izgleda kompletna lista:

1. Nejc Pečnik, koji je osvojio 44,6% glasova navijača
2. Dragan Mrđa, koji je osvojio 25,2% glasova navijača
3. Nenad Milijaš, koji je osvojio 12,7% glasova navijača
4. Miloš Ninković, koji je osvojio 7,5% glasova navijača
5. Darko Lazović, koji je osvojio 4,5% glasova navijača

Nejc Pečnik u utorak je najavio da će tokom leta sasvim izvesno napustiti Crvenu zvezdu jer je finansijska situacija u klubu katastrofalna o čemu svedoči i podatak da je igračima isplaćeno tek 20% od onoga što je trebalo da dobiju za sezonu.

Ne propustite