"Delije" poskidale dresove igračima!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.09.2013.
17:18
Izvor: Sportske.net

Nakon teškog poraza koji je Crvena zvezda doživela na Vračaru, najvatrenije pristalije kluba iz Ljutice Bogdana zatražile su dresove od fudbalera koji su bez veće prepirke pristali da učine naređeno.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su na Vračaru drugi prvenstveni poraz i tako već na startu šampionata povećali bodovni zaostatak za rivalima u trci za titulu.

Voždovac je slavio minimalnim rezultatom a nezadovljni navijači Crvene zvezde nakon meča su zatražili od fudbalera dresove.

Scenario koji smo u prethodnoj sezoni imali da vidimo u Đenovi, kada su utrasi kluba sa "Marasija" oduzeli igračima dresove, viđen je na Vračaru.

Istina, fudbaleri Crvene zvezde su bez većeg protivljenja predali svoje dresove najvatrenijim pristalicama kluba a za sve to vreme vođa im je sa ograde držao slovo a ostatak tribine zasipao uvredama.

Jedino su Boban Bajković o Miloš Ninković ostali u svojim "radnim odelima" jer su navijači bili zadovoljni odnosom koji su njih dvojica pokazali na terenu.

Trener Slaviša Stojanović nije davao izjave novinarima po završetku meča i jasno je da bi već večeras mogao da počne sa pakovanjem kofera.

Što se tiče oduzimanja dresova igračima, u Srbiji su takvi ispadi navijača postali kao "dobar dan" jer smo još u avgustu imali prilike da vidimo kako jedan od vođa navijača Partizana oduzima kapitensku traku Marku Šćepoviću.

Ne propustite