"Delije", samo za vaše uši

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2013.
12:37
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

KK Crvena zvezda Telekom pokreće novi projekat web radija na kome će navijači i simpatizeri tog kluba moći da uživaju u muzici ali i da čuju sve najvažnije informacije vezane za košarkaški ogranak SD Crvena zvezda.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U želji da sa navijačima ostvari još prisniji odnos KK Crvena zvezda Telekom pokreće projekat web radija koji će biti na raspolaganju svima koji nose crveno-belu boju u srcu.

"Delije" će moći da uživaju u sjajnoj muzici putem ovog radija a mnogo važniji deo programa za navijače biće onaj u kome će moći da se čuju sve važnije vesti vezane za košarkaški klub.

Sa zvučnika će navijači Crvene zvezde Telekom moći da čuju glasove svojih miljenika koji će davati svoja viđenja predstojećih mečeva i utiske sa onih koji budu odigrani.

Uz to, biće i stručnih analiza novinara koji su u toku sa dešavanjima iz sveta košarke pa će ovaj projekat biti jako interesantan za sve one koji prate crveno-bele. Radio će biti dostupan na sajtu KK Crvena zvezda Telekom.

U sklopu projekta navijači Crvene zvezde Telekom moći će da snime i svoj džingl i da isti pošalju redakciji radija Crvena zvezda.

Ne propustite