"Delije" stižu u Novi Pazar!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.04.2014.
10:16
Izvor: Sportske.net

Uprkos odluci organizatora susreta Novi Pazar - Crvena zvezda da gostujućim navijačima zabrani dolazak na stadion iz bezbednosnih razloga, najvatreniji navijači vicešampiona Srbije, njih oko 400, dolaze u grad na Jošanici da bodre svoj klub.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U sredu pre podne doneta je odluka da utakmici Novi Pazar - Crvena zvezda ne prisustvuju pristalice gostujućeg kluba, iz bezbednosnih razloga.

FK Novi Pazar obavestio je svoje goste i pisanim putem o takvoj odluci zbog čega su u Ljutice Bogdana negodovali i izrazili protest što se njihovim navijačima uskraćuje pravo koje im je grantovano.

"FK Novi Pazar dužan je da svim gledaocima sa kartama obezbedi ulazak na stadion, a gostujućim navijačima i poseban sektor" stajalo je u delu saopštenja za javnost koje je izdao FK Crvena zvezda.

Kasnije tokom jučerašnjeg dana došlo je do novog sastanka na kojem je, nezvanično se saznaje, doneta odluka da grupi od oko 400 navijača Crvene zvezde ipak bude dozvoljeno da prisustvuje utakmici!

"Delije" će se nekoliko časova pre početka utakmice okupiti u Raškoj, odakle će u pratnji policije autobusima biti dovedene direktno na "Gradski stadion" u Novom Pazaru.

Time se ipak neće dogoditi da Crvena zvezda odigra svoju prvu utakmicu u tekućoj sezoni bez pomoći organizovane grupe navijača, makar ona brojala i svega 400 duša.

Utakmica 24. kola Jelen Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde zakazana je za 16 časova.

Ne propustite