Demoliran Šan, Ožegović isključen!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.02.2013.
15:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde imali su najlakšu proveru u dosadašnjem toku priprema pošto su demolirali ekipu Šana iz Lihtenštajna. Meč obeležila goleada crveno-belih i novo isključenje, ovoga puta "pocrveneo" Ožegović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aleksandar Janković moći će da bude zadovoljan nakon ubedljivog trijumfa nad Šanom od 8:0 (6:0) ali više od goleade i "šuterskog treninga" stratega Zvezde može da raduje dobra igra i činjenica da je većina igrača koja nije imala priliku da se dokaže danas igrala.

Janković se odlučio da na teren pošalje igrače koji nisu igrali protiv Slovana, odnosno one koji su imali manju minutažu.

Crvena zvezda: Kirovski, Karaklajić, Mikić, Krneta, Reljić, Mijailović, Dimitrijević, Kadu, Kasalica, Vešović i Mihajlović.

Već na startu meča bilo je jasno da Šan nije ekipa koja može da parira vicešampionu Srbije pa je nakon pola časa igre već bilo 3:0 za Zvezdu.

Kasalica je bio strelac prva dva pogotka a treći je bio delo Mihajlovića koji je najbolje reagovao na odbijenu loptu nakon udarca Dimitrijevića.

Do poluvremena je golman Tuhčić još tri puta vadio loptu iz mreže od čega je dva puta Kasalica bio egzekutor dok je šesti pogodak, svoj drugi, postigao Mihajlović.

Na poluvremenu je Aleksandar Janković verovatno zatražio od svojih pulena da stanu na loptu jer je bilo evidentno da Zvezda previše taktizira na polovini rivala nakon petnaest minuta igre u drugom delu meča.

U 60. minutu na teren su ušli Milunović, Milivojević i Ožegović a upravo je potonji bio strelac sedmog gola i akter nepotrebnog incidenta startovavši na golmana protivničke ekipe previše oštro.

To je uslovilo da Ožegović zaradi crveni karton a Aleksandar Janković moraće da se pozabavi disciplinom svojih igrača jer ova pojava postaje simptomatična.

Do kraja susreta Zvezda je golom Dimitrijevića postavila konačnih 8:0 ali je jasno da je duel sa Šanom više poslužio crveno-belima da se istrče i da uvežbaju završnicu.

Ne propustite