Derbi kao prilika za pomirenje?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.09.2012.
21:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine i Partizana u subotu će odigrati prvu utakmicu sedmog kola Superlige, koja ima epitet derbija, ali ima i svoju predigru na relaciji predsednik Vojvodine Butorović - predsednik FSS Karadžić.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Javnosti je već dobro poznato nezadovoljstvo Novosađana suđenjem u prošlonedeljnom susretu na Karaburmi, na šta su čak i upozoravali pre utakmice sa OFK Beogradom.

Iako je nezadovoljstvo čelnika Vojvodine usmereno prema arbitru Danilu Mihajloviću, dogodilo se da su se i čelnici FSS osetili prozvanim, pa je reagovao i sam predsednik Saveza Tomislav Karadžić, koji je, između ostalog, upitao prvog čoveka Vojvodine Ratka Butorovića zbog čega ''trenere menja kao čarape''.

Navodno, pojavile su se i sumnje da se Karadžić preko ''spornih'' arbitara ''sveti'' Novosađanima zbog pogrdnih navijačkih skandiranja tokom meča između Srbije i Velsa na ''Karađorđu'', a iz Vojvodine odgovaraju kako svi znaju da to nisu činili navijači njihovog kluba.

Sutra nas na istom mestu očekuje duel Vojvodine i Partizana u sedmom kolu Superlige, pa ostaje da se vidi da li će doći do susreta Butorovića i Karadžića u loži.

Prvi čovek Vojvodine danas je ''Blicu'' izjavio kako očekuje dolazak predsednika FSS, da će mu ''pružiti ruku'', ali i da od njega očekuje izvinjenje zbog pojedinih izjava.

''Što se mene tiče, reći ću mu u lice sve što mislim, a ne naokolo preko medija'', poručio je Butorović.




Ne propustite