Desetkovana "Voša" hrabro na "Oklop"

Autor: Miloš Marković
petak 27.04.2012.
13:17
Izvor: Sportske.net

Vikend koji je pred nama nosi novi ispit za izabranike Spasoja Jelačića. Vojvodina ide na megdan Smederevu, ekipi koja još uvek nije izborila opstanak u ligi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Svesni da ih u Smederevu čeka motivisan protivnik, u taboru Vojvodine sa velikom dozom opreza putuju na megdan Oklopnicima.

Novosađani se nadaju da će uspeti da prekinu negativnu seriju, a kao recept koji treba pratiti Spasoje Jelačić ističe poslednjih 30 minuta utakmice protiv Javora.

„Učinićemo sve da obezbedimo trijumf nad Smederevom.“

„Serija loših igara koja je iza nas nam ne dozvoljava da dajemo obećanja, ali daćemo svoj maksimum da se izborimo za pozitivan rezultat protiv ekipe koja još uvek nije osigurala opstanak u ligi. Smernica kako treba igrati protiv Smedereva bi trebalo da nam bude poslednjih pola sata duela protiv Javora.“, rekao je Jelačić koji je svestan kvaliteta protivnika.

„Čeka nas protivnik koji u svojim redovima ima određeni broj izuzetno kvalitetnih igrača sposobnih da svojim potezom reše meč. Biće izuzetno teško, mi smo imali malo vremena da se spremimo za ovaj duel, ali daćemo sve od sebe da zabeležimo pozitivan rezultat.“, rekao je Jelačić.

Šef struke novosadskih crveno-belih se osvrnuo i na neugodnu kadrovsku situaciju.

Naime, Vojvodina će na pomenutom gostovanju igrati bez povređenih Moreire, Apije, Kordića i bolesnog Novakovića, usleg čega su u prvi tim prekomandovani omladinci Nastić, Spremo i Kosović.

Inače, utakmica u Smederevu se igra u subotu u 16.30.


Ne propustite