Dileme nema!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 21.05.2012.
12:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nakon spekulacija vezanih za eventualni odlazak Roberta Prosinečkog oglasio se generalni sekretar kluba sa Marakane Đorđe Stefanović koji ističe da popularni Robi ostaje trener crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon najnovijih događaja u Zvezdi i navodnog razočaranja rukovodstva kluba činjenicom da je Prosinečki stao na stranu igrača koji su posle osvajanja Kupa organizovali štrajk upozorenja, u javnosti su krenule spekulacije da bi Robi mogao da napusti Marakanu.

Ponude iz Kine, te navodno interesovanje španskog Viljareala u kombinaciji sa porazom u Novom Sadu uslovili su nagađanja javnosti koje je demantovao Đorđe Stefanović.

„Ja zaista ne vidim šta se menja porazom u Novom Sadu.“

„Ova sezona je relativno uspešno završena. Osvojili smo Kup ali smo pritom selektovali odličnu ekipu, a Robert Prosinečki je svakako jedan od glavnih tvoraca iste. Sada kada je ekipa pokazala svoj potencijal, opravdala i potvrdila jasnu i dobru viziju Crvene zvezde i našeg trenera, jasno je da postoje strahovi od sjajno selektovane ekipe i trenera sa vizijom koji ima apsolutnu podršku za ono što radi.“

„Ovakve spekulacije su samim tim krajnje neozbiljne i svakako protivne interesima Crvene zvezde.“, ističe Stefanović koji se u razgovoru za zvanični sajt kluba osvrnuo i na navodno neslaganje Robija i Vladana Lukića.

„Mogu samo da vam kažem da takve priče nemaju apsolutno nikakvo uporište u stvarnosti. Kao prvo, Robi i Lukić su dugogodišnji prijatelji koji su sve vreme, od barijevske generacije kao i dan danas u sjajnim odnosima. Radi se dakle o potpuno neosnovanim glasinama.“, dodaje on.

Kao opšti zaključak Stefanović u prvi plan ističe činjenicu da ne treba ni postavljati pitanje o tome da li Robert Prosinečki nastavlja sa radom u Crvenoj zvezdi.

„Ma niko ne priča niti raspravlja o tome uopšte, Robert Prosinečki je deo nas, on će tek da osvaja trofeje sa Crvenom zvezdom!“, zaključuje Generalni sekretar crveno-belih.


Ne propustite