Dimić: "Na 'Mađare' kao da su 'Francuzi'"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.01.2014.
23:14
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Bek košarkaškog kluba Radnički Miloš Dimić smatra da je pristup koji su on i saigrači pokazali u duelu sa Strazburom pravi recept za predstojeći okršaj sa Solnokom u ABA ligi.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca dočekuju mađarski Solnok u okviru 19. kola ABA lige a duel sa trinaestoplasiranim timom regionalnog takmičenja biće prava prilika da se upiše nova pobeda u hali "Jezero".

Na istom mestu u sredu je savladan francuski Strazbur pa Miloš Dimić ne vidi razlog da 1. februara i Slonok napusti Kragujevac 'na štitu'.

"Za novi uspeh treba preslikati igru protiv Francuza. Jaka odbrana i kolektivna igra - to je to. Prijao nam je svima ovaj poslednji trijumf. Strazbur je veliki klub, imaju velika imena u svojim redovima, od igrača do trenera" objašnjava Dimić.

Solnok je u prvom ovosezonskom okršaju savladao Radnički rezultatom 101:92 pa Miloš Dimić veruje da njegov tim ima sjajnu priliku da se na adekvatan način revanšira.

"Solnok je iskusna ekipa. Bolji su kući jer imaju vruć teren, nešto kao naše Jezero. Na gostovanjima, sa druge strane, nižu sve same poraze, moguće je da im nedostaje baš taj ambijent, ne snalaze se najbolje u regionu. Dosta igraju tranziciju, to forsiraju i jako dobro se snalaze. Tako su nas i pobedili u Mađarskoj. To je jedna od pouka kako im se revanširati" poručuje Dimić.

Utakmica 19. kola ABA lige između Radničkog i Solnoka igra se u subotu, 1. februara od 19 časova u hali "Jezero".

Ne propustite