Direktor Zvezde okrivio Vujoševića

Autor: Beta Beta
nedelja 15.06.2014.
00:58
Izvor: Beta

Zvezdin direktor Davor Ristović nema nikakvu dilemu ko je odgovoran za večerašnji skandal u ''Pioniru''.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Davor Ristović rekao je da je Duško Vujošević direktni krivac za večerašnje incidente u prvoj utakmici finala plej-ofa, kao i da ne treba izjednačavati krivice klubova za incident.

"Čestitam igračima i stručnom štabu na pobedi. Znam da to sada deluje najmanje važno, ali je iluzorno da neko svojim ponašanjem želi da sruši to što su radili cele sezone. Valjda je sada svima jasno ko je odgovoran za incidente", rekao je Ristović novinarima posle utakmice u hali Pionir.

Zvezda je pobedila 97:88 u utakmici koju su obeležila dva prekida, opšta tuča igrača, pražnjenje tribina i završetak utakmice sa osam igraca na terenu.

"Trener Partizana Duško Vujošević je izazvao ovakvo ponašanje. Već posle povlačenja ekipe sa terena bilo je jasno da je to direktan poziv na linč. To što smo doživeli večeras, da nas napadaju navijači, da nas napada obezbeđenje, članovi uprave...to nisu doživeli ni Hrvati kada su ovde igrali 1996", rekao je Ristović.

"Pogledajte našu klupu, mi nismo vršili pritisak na sudije i ne treba nas izjednačavati. Nemamo istu odgovornost, nismo isti. A ne razumem ni zašto su naši navijači izbačeni", dodao je Ristović.

Direktor Zvezde je pokazao pocepanu košulju i rekao je da je ulazio u teren samo da razdvaja igrače, i požalio se da su izbačeni neki igrači koji se nikada u životu nisu potukli.

"Ništa od ovoga nije novo. Viđali smo ovo u Vršcu, u Podgorici...i uvek je tu bio Partizan. Uvek to rade kada se stvari ne razvijaju kako oni hoće. Oni koji to rade, rade to godinama. Nismo isti", rekao je Ristović.

Ne propustite