"Đavoli" kadri za 'brejk' u Zagrebu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.11.2013.
21:24
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Dušan Mlađan kazao je da je ekipa spremna za gostovanje Cedeviti i da zna kako se u prestonici Hrvatske može doći do "brejka".

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Izabranike Miroslava Nikolića u osmom kolu ABA lige čeka novo gostovanje i to protiv jako kvalitetne ekipe Cedevite.

Radnički je u sedmom kolu doživeo poraz u "Jezeru" a posle Budućnosti i Bešiktaš je slavio u Kragujevcu u Evrokupu.

Dušan Mlađan bio je najefikasniji u domaćem sastavu na poslednjoj utakmici a pred gostovanje Cedeviti veruje da se u Zagrebu može nadoknaditi propušteno iz duela sa Budućnošću.

"Cedevita je od ekipa koje su najozbiljniji konkurenti ne samo za F4 već i titulu prvaka ABA lige. Popunjeni su na svim pozicijama sa po 2-3 kvalitetna igrača, imaju dobro izabrane strance i domaće igrače koji su spoj mladosti i iskustva. Jednako su dobri i u odbrani i u napadu" ocenio je Mlađan.

Radnički je već jednom slavio u Zagrebu na startu tekuće sezone pa se Mlađan i njegovi saigrači nadaju da se može dogoditi repriza meča sa Cibonom.

"Nema sumnje da će to biti sledeći u nizu napornih mečeva, ali već smo na početku sezone uspeli da napravimo brejk u Zagrebu, protiv Cibone, hoćemo to da ponovimo - kadri smo" poručuje Mlađan.

Duel Cedevite i Radničkog igra se u subotu a nakon toga Kragujevčane očekuju dva vezana susreta u "Jezeru" protiv Panioniosa i Partizana.

Ne propustite