"Đavoli" slave, Partizan hoće 'tortu' za sebe (14.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.03.2014.
11:00
Izvor: Sportske.net

Utakmica koja se može okarakterisati kao derbi 18. kola Jelen Superlige igra se u Kragujevcu, gde šestostruki uzastopni šampion Srbije gostuje treći put od povratka Radničkog u elitu. Crno-beli dolaze na 25. rođendan navijačke grupe "Crveni Đavoli" ali ne

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tekući vikend rezervisan je za utakmice 18. kola u Jelen Superligi a derbi susret igraće se u 'srcu' Šumadije, na stadionu "Čika Dača", gde Radnički 1923. dočekuje drugoplasirani Partizan.

Fudbaleri Partizana u duel sa Radničkim ulaze bez pomoći suspendovanog Nikole Ninkovića ali sa velikim pojačanjem u napadačkoj liniji koje se očituje u povratku doskora povređenog Danka Lazovića u ekipu.

Radnički 1923. od povratka u elitno društvo (sezona 2011/2012) nije uspeo da osvoje ni bod protiv Partizana, a na pet odigranih utakmica postigli su samo jedan gol, u jesenjem debaklu koji su doživeli na stadionu u Humskoj (5:1).

Crno-beli, sa druge strane, teško izlaze na kraj sa Radničkim na "Čika Dači" ali su u prethodne dve sezone u gradu na Lepenici uspevali da slave sa po 1:0 i tako oba puta ponesu čitav plen sa sobom.

Utakmica u Kragujevcu biće posebna i zbog činjenice da navijačka grupa "Crveni Đavoli" slavi 25 godina postojanja zbog čega treba očekivati svečarsku atmosferu na tribinama koja bi okršaj na terenu mogla da učini još uzbudljivijim.

Šestostruki uzastopni šampion Srbije trenutno je drugi na tabeli sa 37 bodova, dok je Radnički na 12. mestu sa 18 bodova.

Utakmica u Kragujevcu počinje u 14 časova i 30 minuta a treneri dveju ekipa trebalo bi da izvesu sledeće sastave:

Radnički 1923 - Čančarević, Pavlović, Marić, Rosić, Bubanja Krivokapić, Kovačević, Adamović, Beljić, Čadikovski, Spalević

Partizan - Lukač, Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Ilić, Malbašić, Lazović, Škuletić

Ne propustite