''Đavoli'' spremaju revanš Partizanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.06.2014.
15:05
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Kragujevački Radnički će sutra od 20 časova pokušati da dođe do majstorice u polufinalnom meču sa Partizanom, a košarkaši tog tima su obećali da će dati sve od sebe da im sutrašnji meč ne bude poslednji ove sezone.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Oproštaj od kragujevačke publike ili produžetak nade da Radnički može u finale?

Stefan Birčević i Marko Marinović su optimisti pred sutrašnji meč koji počinje u 20 časova. Prvi meč je Partizan rešio u svoju korist, ali je i ekipa Miroslava Nikolića uspevala da pokaže kvalitet u pojedinim delovima susreta i da sa minus 20 dođe do samo poena zaostatka.

To što smo niža, lakša i brža ekipa, omogućilo nam je da ubrzamo ritam utakmice. Tako smo dolazili do boljeg rezultata u pojedinim delovima utakmice. Mislim da je to ključno i za revanš. Orni smo da izborimo majstoricu, nadam se da ćemo biti koncentrisaniji, da ćemo pogađati neke otvorene šuteve koje smo promašili u Pioniru. To su garancije za dobru utakmicu sa naše strane.”, rekao je Marinović, a preneo je zvanični sajt tog kluba.

“Drugo poluvreme pre dva dana u Pioniru itekako je pokazalo da možemo da se nosimo sa njima, da možemo da se dokopamo bar te jedne pobede u Kragujevcu, pa da igramo majstoricu u kojoj je sve otvoreno.”, istakao je reprezentativni krilni centar, Stefan Birčević.

Marinović i Birčević očekuju da ''Jezero'' bude ispunjeno do poslednjeg mesta za ovaj susret.

Bilo je dosta utakmica tokom sezone u kojima su nam navijači baš pomogli. Ne bih izdvajao neke mečeve, samo bih ih pozvao da dođu u što većem broju i da nas podrže. Mislim da smo to zaslužili, možda ne toliko rezultatima, ali jesmo požrtvovanošću i maksimalnim zalaganjem koje možemo da pružimo u ovom trenutku.”, završio je Marko Marinović, najkorisniji igrač prve utakmice u Pioniru.

Sudijsku trojku predvodiće Vojinović, dok će na terenu pored njega biti Jevtović i Mažić. Ulaznice se prodaju na blagajnama ''Jezera'' po ceni od 300 dinara, a biće puštene u prodaju u utorak od 12 časova.


Ne propustite