Đavoli spremni za "derbi začelja"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 01.11.2012.
15:15
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Kragujevački Radnički u okviru 11. kola Jelen Super lige dočekuje OFK Beograd u derbiju ekipa koje se, iznenađujuće, na početku sezone nalaze na začelju tabele.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Obraćajući se na konferenciji za medije pred utakmicu protiv OFK Beograda koja se igra u subotu, trener golmana kragujevačkog superligaša Dejan Jelčić predstojeći meč opisuje kao derbi začelja.

„Gledano po poziciji na tabeli koje obe ekipe zauzimaju slobodno se može reći da je ovo derbi začelja.“, rekao je Jelčić koji ističe da Radnički zahvaljujući sadašnjem treneru Đurđeviću odlično poznaje svog protivnika.

„Ekipa OFK Beograda je spoj mladosti i iskustva, ekipa koja je izvršila promene u stručnom štabu pre tri kola, što je dovelo do njihovih boljih rezultata. Šef stručng štaba Dejan Đurđević dobro poznaje eipu OFK Beograda, što će nam biti olakšavajuća okolnost, jer je on prošle godine bio šef stručnog štaba Beograđana.“, rekao je trener golmana kragujevačkog Radničkog.

Medijima je svoje viđenje narednog meča izneo i golman Marko Knežević.

„U goste nam dolazi ekipa koja je u poslednje vreme u jako dobroj formi. Pobedili su Radnički iz Niša, Rad a u kupu su prošli u naredno kolo. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača i svih ljudi koji budu došli u subotu ostvariti pobedu koja nam je jako važna i da konačno krenemo ka sredini tabele, jer nam je objektivno mesto u gornjem delu. Nadam se da ćemo uskoro doći tamo gde nam je i mesto“. izjavio je Marko Knežević.

Utakmica između Radničkog i OFK Beograda se igra na stadionu „Čika Dača“ u subotu s početkom u 13.30.

Ne propustite