"Đavoli" žele nastavak paklenog ritma

Autor: Miloš Marković
četvrtak 19.04.2012.
12:54
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Motivacija i moral u redovima kragujevačke ekipe na višem su nivou nakon velikih pobeda nad srpskim večitim rivalima. Radnički želi da nastavi u istom ritmu i u narednom kolu kada u Halu „Jezero“ dolazi novosadska Vojvodina.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Naredno, 08. kolo Agroživ Superlige kragujevačkom Radničkom donosi novi derbi.

„Crveni Đavoli“ kao drugplasirana ekipa u subotu na domaćem terenu dočekuju trećeplasiranu Vojvodinu.

„Već nas čeka utakmica sa Vojvodinom, možda još bitniji duel za naše ambicije. Voleo bih da se ponovi rezultat iz prethodne dve zvanične utakmice naših ekipa, dakle makar i minimalno sa dva poena razlike u našu korist. Biće to težak meč, stil igre Vojvodine nam ne odgovara, igraju agresivno, brzo. Jasno nam je da i oni ciljaju Jadransku ligu u narednoj sezoni, imaju dobre, iskusne igrače da to i ostvare.“, ističe Miljan Pavković.

Svestan je kapiten Radničkog da njegovu ekipu čeka neugodan rival, ali se uzda u podršku vernih navijača kojima će klub, u znak zahvalnosti, omogućiti besplatan ulaz u halu Jezero.

„Neće biti lako, ali sve zavisi od naše igre. Ako ponovimo ovakvu partiju, uz podršku naših navijača poput one protiv Zvezdeje, uveren sam u narednu pobedu.“, rekao je kapiten ekipe Miljan Pavković.

Trener kragujevačkog tima ističe da će predstojeća utakmic protiv Vojvodine biti od izuzetne važnosti za tim koji ima jsan cilj – igranje u ABA ligi i naredne sezone.

„Novosađani neće imati šta da traže ovde ukoliko ponovimo dobru igru protiv Zvezde. Nije problem u Vojvodini, već u našoj motivaciji. Ali, u boljoj smo atmosferi, igrači su shvatili neke stvari u klubu, vredno radimo na treninzima, sve je sada u najboljem redu i nadam se da ćemo ostvariti cilj - biti ABA ligaš i četvrtu sezonu zaredom.“, istakao je Miroslav Nikolić.

Inače, utakmica između Radničkog i Vojvodine se igra u subotu 21. aprila.

Ne propustite