Đavolima za slavu obećana Evropa i "bomba"

Autor: Đorđe Đokić
petak 20.01.2012.
18:10
Izvor: Sportske.net, Ritamgrada.rs

Radnički proslavio klupsku slavu, a čelnici grada i kluba obećali da će se Kragujevčani radovati narednih meseci. Obećana Evropa, ali i bomba prelaznog roka. Mutavdžić potpisao.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Kragujevčani proslavili slavu kluba uz prisustvo čelnika kluba, navijača, predstavnika medija i prijatelja kluba.

Ćelnici kluba i grada su iskoristili priliku da kažu ono što su Đavoli i želeli da čuju. Još jednom je obećano da će Radnički naredne godine igrati u Evropi, a najavljena su i ozbiljna pojačanja.

Gradonačelnik Verko Stevanović obećao je da će Radnički 1923 90. rođendan kluba dočekati u Evropi, sa terenom sa veštačkom travom i boljom infrastrukturom na tribinama stadiona „Čika Dača“.

Žarko Pavlović, alfa i omega kluba, je potvrdio da će Radnički zadržati ekipu iz jesenjeg dela, ali i najavio da se očekuju zvučna pojačanja.

"Najveće pojačanje je to što nam je kompletna ekipa ostala na okupu, a sa igračima kojima je ugovor isticao u junu dogovorili smo nastavak saradnje. Tu prvenstveno mislim na Darka Spalevića, koji je potpisao ugovor do 2014. godine. Smatram da imamo dobru ekipu i da nam nedostaje malo igrača. Doveli smo nekoliko mladih i talentovanih fudbalera, a planiramo da dovedemo još dva igrača, od kojih je jedan „bomba“ pojačanje i mogao bi da nam se pridruži u narednih sedam dana. Njegovo angažovanje zavisi od toga da li će produžiti ugovor u inostranstvu" - rekao je Pavlović.

Pavlović je potvrdio da će Mutavdžić u toku dana potpisati ugovor sa Đavolima.

Čini se da je jedino ostalo da se vidi hoće li Radnički ipak prodati mladog reprezentativca Filipa Kostića, za koga postoji ozbiljno interesovanje i koji je za sada najbliži Gronigenu.


Ne propustite