Đemba-Đemba drži ključ?

Autor: Miloš Marković
utorak 06.08.2013.
12:25
Izvor: Sportske.net

Iako je tek debitovao, iskusni Kamerunac bi mogao da bude presudna karika u timu Vuka Rašovića u revanšu protiv Bugara.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Erik Đemba-Đemba je oduševio srpsku javnost na svom debiju u dresu Partizana.

Iako nedovoljno fizički spreman, iako u nogama tek ima nekoliko treninga sa svojim saigračima, Kamerunac je odmah pokazao klasu, svojim kvalitetom je uneo živost u igru Partizana u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.

Preciznim pasovima nekoliko je puta upošljavao saigrače, koji dobre lopte ipak nisu uspevali da iskoriste, svojom snagom i mirnoćom na sredini terena unosio je sigurnost u igri.

Utisak je da bi iskusni tamnoputi fudbaler večeras mogao da odigra i presudnu ulogu u nameri crno-belih da se izbore za prolaz u plej-of.

Partizan ima aktivan rezultat, gol u gostima daje nadu da će izabranici Vuka Rašovića uz podršku sa tribina uspeti.

Đemba-Đemba bi po najavama trebalo da počne meč, koliko će izdržati na fizičkom planu ostaje na njemu.

„Erik je iskusan igrač i nadam se da će znati da raspolaže sopstvenom snagom. Verujem da će dati svoj puni doprinos koliko god bude na terenu.“, rekao je Vuk Rašović.

Ekipa Partizana će od prvog minuta na raspolaganju imati i Aleksandra Mitrovića, navijači se nadaju da će njegovo prisustvo na terenu uticati na poboljšanje efikasnosti.

Upravo je i sam Đemba-Đemba govorio o značaju prisustva igrača kakav je Mitrović.

„Gledao sam ga u Litvaniji, radi se o snažnom igraču koji ume da zadrži loptu. Upravo nam to treba, fudbaler koji će da rastereti ostale igrače u timu i da nam veće mogućnosti u napadu.“, rekao je Đemba-Đemba.

Inače, utakmica u Humskoj počinje od 20.45.


Ne propustite