Đemba Đemba pravio šou u Jakovu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.11.2013.
18:17
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Dok je kombinovani tim Partizana igrao prijateljsku utakmicu protiv Srema iz Jakova, nekolicina prvotimaca crno-belih odlično se zabavljala na tribinama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je ovaj meč dobio sa ubedljivih 3:0, a da je sve išlo kako treba za crno-bele, potvrđuje i sjajno raspoloženje Vladimira Volkova, Milana Obradovića, Voje Stankovića, Predraga Luke, Saše Markovića i Đembe Đembe, koji su odigrali prvo poluvreme, a nastavak meča pratili sa tribina.

Oni koji su im bili u blizini, ističu da su napravili sjajnu atmosferu, a prednjačio je, po običaju, uvek spreman za šalu Erik Đemba Đemba.

Kako prenosi zvanični sajt Partizana, Marković i Volkov su ga učili ga srpskim dosetkama, koje je Đemba zatim interpretirao  na odličnom srpskom. Na meti njegovih pošalica bio je Voja Stanković, ali i kapiten Ilić koji su, naravno, sve propratili uz osmeh...

Videćemo da li će ovako dobra atmosfera u ekipi doći do izražaja i u preostalim mečevima do kraja jesenjeg dela sezone, a prvo naredno iskušenje Partizan će imati protiv Voždovca.





Ne propustite