Đemba Đemba želi na Mondijal

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.02.2014.
17:40
Izvor: Beta

Kamerunac se nada d bi dobrim igrama u Sent Mirenu mogao da se vrati u reprezentaciju i ne krije da ima ogroman motiv da zaigra na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Erik Đemba Đemba rekao je danas da se nada će mu igre u škotskom premijerligašu Sent Mirenu pomoći da zaigra na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

"Zašto da ne? Potrebno je da samo budem dobar na terenu, da uživam, i da se nadam da će selektor Kameruna misliti na mene ako mu je potrebno moje iskustvo"
, rekao je Đemba Đemba, prenosi Eurosport.

Kamerunski fudbaler je došao u Partizan kao veliko pojačanje, ali je u decembru 2013. sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima nakon samo nekoliko meseci provedenih u Humskoj.

Nekadašnji igrač Mančester Junajteda je naveo da mu je san da ponovo zaigra za nacionalni tim i da će selektor Folker Finke pozvati.

"Igrao sam za reprezentaciju osam i po godina od 2001. godine, pa, ako mu trebam, biću srećan da ponovo obučem dres Kameruna... To je san svih... Nadam se da će on razmisliti o tome", kaže vezista, koji je u karijeri, pored Junajteda i Partizana, igrao i za Aston Vilu, Barnli, Odenze i Hapoel Tel Aviv.

Đemba Đemba je dodao i da je srećan što je ponovo u Velikoj Britaniji.

"Škotska liga je slična engleskoj, tako da je ovo odličan potez... Potrebno mi je malo treninga da budem 100 odsto spreman i da bih mogao da odigram svih 90 minuta. Imaću nekoliko dana za trening i videćemo šta će trener odlučiti",
zaključio je Đemba Đemba.

Ne propustite