Đokićev debi iz snova

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2013.
15:31
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Talentovani košarkaš Crvene zvezde Telekom Dejan Đokić imao je "vatreno krštenje" u duelu sa Radničkim iz Kragujevca a debi je obeležila neizvesna utakmica i trijumf Zvezde, pa bivši FMP-ovac tvrdi da nije mogao da poželi bolji početak u crveno-belom dres

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Jučerašnji derbi 4. kola Košarkaške Superlige Srbije pripao je Crvenoj zvezdi Telekom a Dejan Đokić će meč sa Radničkim iz Kragujevca pamtiti po prvom nastupu u crveno-belom dresu.

On je u tim uvršten kao zamena za povređenog Demarkusa Nelsona a pokazao je da na njega može da se računa u budućnosti.

"Super je bilo, sjajno iskustvo za mene. Neočekivano sam dobio šansu, a bilo je divno igrati, zaista neverovatan osećaj. Nikada nisam imao prilike da igram sa onakvom podrškom, kada četiri hiljade ljudi navija za tebe i to je nešto posebno" rekao je Đokić.

Plejmejker je u Zvezdu stigao iz ekipe FMP-a pred početak domaćeg šampionata a najveći posao juče je odrađivao u odbrambenim zadacima.

"To je moj posao, treniram i vežbam to ceo život. Drago mi je ako sam uspeo da dam doprinos i mislim da nisam mnogo grešio. Ono što je mene obradovalo je što se nisam uplašio. Nisam imao tremu. Skoncentrisao sam se i trudio da pomognem ekipi" istakao je Đokić.

Srećan je bio Đokić zbog samog debija ali činjenica da je ostvarena pobeda u neizvesnoj utakmici posebno ga je obradovala.

"Bilo je baš napeto. Hvala bogu da smo pobedili. Počeo sam pomalo da strepim kad je Vajt pogodio trojku u finišu. Baš mi je bilo stalo da zabeležimo trijumf. Mnogo bi mi bilo žao da moj debi nije bio krunisan pobedom. Bez Demarkusa Nelsona smo bili veoma oslabljeni, jer on je prvi plej, ali mi je drago da smo Cvele, Vuk i ja uspeli da nadoknadimo njegovo odsustvo" zaključio je plejmejker Crvene zvezde Telekom.

Naredni meč Zvezda igra kao gost a protivnik će joj biti ekipa Mega Vizure. Ta utakmica igra se u Kruševcu.

Ne propustite