Đorđević: ''Partizan favorit, Muta 'džoker' Radničkog''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.05.2012.
16:54
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Legendarni srpski plejmejker prokomentarisao je završnicu domaćeg šampionata, ali i najnovije najave iz Evrolige koje srpskim ekipama ne idu u prilog.

benettonbasket.it
benettonbasket.it

Povezane vesti

''Sale nacionale'' prisustvovao je otvaranju turnira u uločnom basketu i tom prilikom izneo svoje prognoze pred start plej-ofa u domaćem košarkaškom šampionatu.

"Crno-beli su favoriti, ali Radnički ima 'džokera u rukavu' u liku trenera Miroslava Nikolića, koji je u Kragujevcu podigao interesovanje za sport na najviši nivo. Drago mi je i da se Vojvodina posle dosta vremena pojavila u završnici'', istakao je Đorđević.

Ovih dana dosta se govori o najavljenoj odluci ULEB-a koja bi značila da šampion Srbije ostaje bez direktnog plasmana u Evroligu. Đorđević naglašava da je za Evroligu najvažniji ekonomski interes i da mi treba da se prilagodimo tim uslovima.

''Moramo da se izborimo da i dalje imamo predstavnika, to je ključni interes. Mislim da je budućnost evropske klupske košarke u jednoj jakoj Evroligi sa tridesetak timova, koje bi se fiksno takmičili'', izjavio je Đorđević, a prenosi mondo.rs.


Ne propustite