Đurđević: ''Radnički - moj veliki izazov!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.10.2012.
17:13
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Kako je juče i najavljeno, Dejan Đurđević danas je i zvanično promovisan u novog šefa struke kragujevačkog Radničkog. Na konferenciji za novinare, popularni ''Švaba'' između ostalog je naglasio kako je ''znao da će jednog dana doći u Radnički''...

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Ipak, Đurđević je novinarima priznao da nije očekivao da će se to desiti iznenada, usred sezone i ističe da je ovo za njega nova situacija u trenerskoj karijeri, jer je do sada posao uvek započinjao od starta sezone.

Bilo kako bilo, pred Đurđevićem je velika obaveza da u što kraćem roku podigne ekipu i pomogne joj da konačno počne da pobeđuje. S tim u vezi, Đurđević je danas naglasio da mu to predstavlja veliki izazov.

''Za mene je ovo jedan veliki izazov u ovom trenutku u mojoj trenerskoj karijeri. Kako god to zvučalo, ja sam znao da ću jednog dana biti trener Radničkog u Kragujevcu, ali ne ovako brzo i neplanirano. Ali jednostavno u životu ne možete da kontrolišete neke stvari, neke kockice se sklope u određenom trenutku i ja sam danas tu gde jesam'', izjavio je Đurđević.

On je izrazio i uverenje da je Kragujevac grad koji poklanja dosta pažnje sportu i drago mu je što u ovom gradu rade i takve trenerske veličine poput Miroslava Nikolića u košarci, ili Dejana Udovičića u vaterpolu.

On je dodao i da se sa čelnim ljudima Radničkog vrlo brzo dogovorio i sada je na njemu da, kako je rekao, trgne ekipu iz letargije.

''Za dva dana nas očekuje utakmica protiv BSK-a, to je malo vremena, ali na sreću nam dolazi pauza zbog obaveza nacionalnog tima, pa ćemo moći bolje da se upoznamo i napravimo neki intimniji kontakt sa igračima'', zaključio je Đurđević.




Ne propustite