Đurđević: ''Sramna partija mog tima!'', Mrkić: ''Sad na Zvezdu''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.03.2013.
15:01
Izvor: Sportske.net

Posle najnovijeg neuspeha kojim su još više umanjili šanse za opstanak, trener fudbalera kragujevačkog Radničkog nije imao nijednu reč opravdanja za svoj tim.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Tokom duela sa Nišlijama na ''Čika Dači'' navijači kragujevačkog Radničkog su jasno pokazali svoj gnev, koji je na kraju čak prerastao u ironično aplaudiranje svojim ljubimcima, a neposredno po završetku susreta, ni trener Dejan Đurđević nije krio veliko nezadovoljstvo onim što je njegova ekipa pružila na terenu.

''Sramna partija mog tima, nemam niti jednu reč kojom bih mogao da ih opravdam. Igrali su u velikom grču, vidim stravičan strah u njihovim očima posle primljenog gola. Očigledno je da je karakter pojedinih fudbalera limitiran i da ne mogu da se nose sa rezultatskim pritiskom'', poručio je Đurđević pred kamerama ''Arene Sport''. 

Naravno, njegov kolega sa klupe Nišlija Saša Mrkić imao je dosta razloga za zadovoljstvo, pogotovo ako se ima u vidu da je ekipu preuzeo koji dan pred nastavak sezone i sa njom u prva tri prolećna kola ostvario drugu pobedu uz jedan remi.

''Mislim da smo zasluženo pobedili, postigli smo gol, imali još par dobrih prilika da pobedu učinimo ubvedljivijom i ja sam generalno zadovoljan'', poručio je Mrkić.

Nišlije sada očekuje duel sa Crvenom zvezdom na ''Čairu''.

"Ovo je ujedno bila i uvertira za meč sa Zvezdom. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nam pomognu da u prvih šest-sedam kola rešimo opstanak", rekao je Mrkić.

Ne propustite